Sinterklaas

zondag 14 november 2021

Zoals het er nu naar uitziet zal Sinterklaas op zaterdag 13 november a.s. aankomen op een geheime plaats in Nederland (dit kunnen jullie volgen op TV)…

Daarna zal hij ook in Middelburg een rondgang maken door de binnenstad, vermoedelijk tussen 13:30…16:00 uur. De route is vooraf niet bekend en wordt dan gezien als “doorstroom-evenement”.

Op deze manier kunnen we er voor iedereen toch een gezellig Kinderfeest van maken!


Twee weken later gaan we met Sinterklaas naar het theater…

In samenwerking met de Stadsschouwburg organiseren wij “Het Feest van Sinterklaas” op zondagmiddag 28 november a.s. Speciaal voor dit grote Feest heeft Monique Smit een spetterend Sinterklaas-optreden voorbereid! Sinterklaas is namelijk de grootste fan van de liedjes van Monique en steekt dit niet onder stoelen of banken.

In het speciaal voor deze show gemaakte 'Grote Liedjesboek van Sinterklaas' zit een speciale brief van Muziekpiet. Hij vraagt Monique om de wens van Sinterklaas in vervulling te laten gaan en samen met de kinderen deze gezelligste dag van het jaar te vieren.

Door deze geweldige samenwerking kunnen we toegangskaarten laag aanbieden (à € 5,00 p.p.) wat ervoor heeft gezorgd dat de eerste show inmiddels zo goed als uitverkocht is.

Helaas zijn er nog steeds (landelijk) veel beperkingen door corona bij de evenementen.

Een aankomst met de Pakjesboot en een afwachtingsprogramma op de Markt trekken nog te veel bezoekers voor een langere periode naar een bepaalde locatie in de stad en is nog niet toegestaan.

Middelburg heeft jaarlijks ruim 20.000 bezoekers bij de Intocht en wij kiezen nu bewust niet te gaan werken met QR-codes in de buitenlucht tijdens dit kinderfeest op 13 november a.s.

 

Tot snel…