Oldtimerdag

Zaterdag 11 september

zaterdag 11 september 2021

In 2020 hebben we als Stichting Evenementen Middelburg helaas moeten besluiten om de 22e editie van de Oldtimerdag Middelburg te annuleren, maar zoals het er nu naar uit ziet, is er (onder voorbehoud!) op zaterdag 11 september 2021 toch weer een Oldtimerdag mogelijk op de Markt in Middelburg. Ook dit jaar valt het weer samen met Open Monumentendag.


Vanaf het marktplein midden in het centrum van Middelburg, met het prachtige gotische stadhuis als decor, zullen wij dit jaar de Oldtimerdag in een iets gewijzigde vorm gaan houden aangezien we wellicht toch nog wel rekening zullen moeten houden met een aantal beperkende maatregelen. Er zal dit jaar dus geen rondrit en concours d’élégance worden gehouden tijdens het evenement, maar we beloven dat we er toch een leuke en sfeervolle dag van zullen maken voor alle bezoekers. Het evenement zal worden gehouden van 10:00 tot 16:00 uur en zijn er weer leuke prijzen te winnen.

Dit jaar vieren de volgende auto’s hun 60 jarig bestaan:

De Renault 4, Volvo P1800 en Volkswagen Type 3. Maar ook 3e generatie van de Mercedes SL en de Fiat 127 vieren in 2021 hun 50 jarig bestaan.

Maar uiteraard roepen we alle bezitters van Oldtimers op om zich in te schrijven voor de Oldtimerdag Middelburg 2021!
Gezien de beperkte ruimte op de Markt en het verwachte grote aantal deelnemers dit jaar, accepteren wij alleen inschrijvingen van auto’s ouder dan 25 jaar.

Het inschrijfgeld bedraagt € 10,00 en dient voor 7 september overgemaakt te zijn op:
Rekening NL72 INGB 0680739874 t.n.v. Stichting Evenementen Middelburg
onder vermelding van ‘Oldtimerdag’ en het kenteken van uw auto. Mocht om onverhoopte redenen het evenement toch niet doorgaan, zal het inschrijfbedrag uiteraard worden gerestitueerd.

Klik hier om u online aan te melden

Voor meer inlichtingen, ga naar onze website: https://www.evenementenmiddelburg.nl/nl/evenementen/oldtimerdag-7 of neem contact op via e-mail: oldtimerdag@evenementenmiddelburg.nl
of telefonisch: 06-55358168