Oldtimerdag

zaterdag 9 september 2023

Stichting Evenementen Middelburg nodigt u uit om deel te nemen aan de 23e editie van de Oldtimerdag Middelburg, die dit jaar zal plaatsvinden op zaterdag 9 september 2023. Ook dit jaar valt het evenement weer samen met Open Monumentendag.


Vanaf het marktplein midden in het centrum van Middelburg, met het prachtige gotische stadhuis als decor, zal de Oldtimerdag weer de welbekende rondritten van ongeveer anderhalf uur door het prachtige Zeeuwse landschap bevatten, en een concours d ‘élégance na elke rondrit, waar we de auto en u als eigenaar presenteren aan het publiek. Dit jaar zal het live optreden worden verzorgd door de Zeeuwse rockabilly-band 5-o-Matic’s om het marktplein extra sfeer te geven. De Oldtimerdag Middelburg is van 10:00 tot 16:00 uur en zijn er weer leuke prijzen te winnen.

 

In 2023 vieren de volgende iconische auto’s hun jubileum

Bezitters van deze auto’s zijn extra welkom, maar uiteraard roepen we alle bezitters van klassiekers op om zich in te schrijven voor de Oldtimerdag Middelburg 2023.

 

Vanwege het beperkte aantal plaatsen op de markt wordt de leeftijd van de auto's beperkt tot 25 jaar en ouder. De SEM behoudt zich het recht voor de inschrijvingen te selecteren of bepaalde voertuigen toe staan of te weigeren.

Het inschrijfgeld bedraagt € 12,50 per auto en dient voor 5 september overgemaakt te zijn op:
Rekening NL72 INGB 0680739874 t.n.v. Stichting Evenementen Middelburg
onder vermelding van ‘Oldtimerdag’ en het kenteken van uw auto. Voor inschrijvingen en betalingen op de dag zelf geldt een tarief van € 15,-.

Klik hier om u online aan te melden

Neem contact op via e-mail: oldtimerdag@evenementenmiddelburg.nl
of telefonisch: 06-55358168