Tent in Machinefabriek klaar voor benefiet Karel en Lenie

VLISSINGEN – Ruim twintig vrijwilligers zetten donderdagmorgen in een paar uur tijd een tent in de Vlissingse Machinefabriek voor de benefietdag van Karel en Lenie van der Linden.

Het Vlissingse kermiskoppel verloor begin dit jaar door een felle brand hun huis en bedrijfsloods (inclusief twee draaimolens, een boot en diverse voertuigen) aan de Vlissingse Edisonweg. Na acties op de weekmarkt in Middelburg, waar Karel ook vaak met zijn draaimolen stond, en collectes op veel festiviteiten in de regio wordt zaterdag nog een grote benefietdag in de Machinefabriek gehouden.

Hangmolen
Kinderen en volwassenen kunnen zich van 12.30 tot 23.59 uur vermaken met allerlei spelen, activiteiten en optredens van regionale bands. Karel staat zelf ook met een attractie bij de tent. Hij heeft een hangmolen op de kop getikt, een draaimolentje waarvan de ‘zitjes’ niet op een plateau staan, maar in de lucht zweven. “Het is een beetje een onderkomen attractie, maar ik kan er alvast wat mee doen zo lang de nieuwe draaimolen uit Polen niet klaar is en nog moet worden gekeurd.

Bron: PZC
Fotografie: Lex de Meester

Comments are closed.