Vrijmarkten Middelburg op vrijdag 5 mei

Diverse vrijmarkten op 5 mei

Ter gelegenheid van de Nationale Viering van de Bevrijding zal er op 5 mei ook dit jaar weer de Kinderkleedjesmarkt worden georganiseerd. Nieuw dit jaar is een aparte vrijmarkt voor volwassenen die spullen te koop aan willen bieden.

Kinder Kleedjesmarkt op het Abdij

Tussen 08.30-16.00 uur vindt de Kinderkleedjes vrijmarkt plaats op het Abdij. In een gezellige en ongedwongen sfeer zoekt jong en oud naar iets van zijn of haar gading en wordt ondertussen vermaakt door muzikale of andere creatieve acts. Kinderen kunnen een zakcentje verdienen door spulletjes te verkopen, een voorstelling te geven of muziek te maken. Deelname is voor kinderen gratis en u hoeft zich hiervoor niet vooraf aan te melden. Houd er echter wel rekening mee dat er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, kom dus op tijd. Aanvang van de “Kinder Kleedjesmarkt” is 08:00 uur en duurt tot uiterlijk 16:00 uur. Uiteraard is het bezoeken van de Vrijmarkt gratis. Vanaf ongeveer 08.00 kunt u terecht op het Abdij om uw spullen neer te zetten. U kunt zich hiervoor melden bij de ingang van het Abdij aan de kant van De Balans (dus niet de kleine ingang / poort). Voor 08.00 is het Abdij nog niet toegankelijk.

Vrijmarkt op Plein 1940

Voor volwassenen zal er dit jaar een vrijmarkt worden georganiseerd op Plein 1940. Ook hiervoor kunt u vanaf 08.00 terecht op Plein ’40, wel eerst even aanmelden bij restaurant De Hildernisse, dhr. Paul Sanders. Deur van het restaurant zal open staan. Ook deze vrijmarkt zal duren tot van 08.30 tot ongeveer 16.00

Voor beide vrijmarkten gelden de volgende regels:
– Het Abdij en Plein 1940 is vanaf 08.00 open met vooraf ingedeelde vakken waar ieder hun plaats in kan nemen.
– Wees op tijd in verband met verwachte drukte;
– Op beide markten mag geen gebruik worden gemaakt van geluidsversterkende apparatuur;
– Het Abdij en Plein40 is verboden voor voertuigen, caravans, aanhangwagens, tenten en kramen;
– Verkoop van professionele ambulante handel en/of antiek is deze dag NIET toegestaan;
– Medewerkers van de SEM en scouting zullen zorgen voor een gedoseerde en gecontroleerde toegang.

Impressie vrijmarkt 2016