Oldtimerdag Middelburg 2017

Op Zaterdag 9 september 2017 organiseert de Stichting Evenementen Middelburg de 19e keer de traditionele Oldtimerdag Middelburg. Een dag waarop zowel liefhebbers als eigenaren van klassieke automobielen weer kunnen genieten van wat er in het verleden aan moois is gemaakt en door trotse eigenaren op de weg wordt gehouden.

Dit alles wederom op de prachtige locatie van de Markt van Middelburg. Deze dag valt samen met de Open Monumentendag. Op de Markt in Middelburg herleven tijdens deze Oldtimerdag die oude tijden en komen vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur zo’n 100 klassieke voertuigen bijeen om aan het publiek getoond te worden. Verspreid over de dag staan er 3 rondritten gepland van ongeveer een uur door Middelburg en omgeving, waarbij enkele mooie plekjes van Walcheren worden aangedaan. Bij terugkomst op de Markt krijgt iedere auto speciale aandacht tijdens het “concours d ’élégance”. Ook dit jaar zijn er prijzen te winnen voor de mooiste auto en de beste in stijl geklede deelnemers.

Dit jaar bedraagt het inschrijfgeld voor deelname aan de Oldtimerdag €10,00. Hiervoor zijn deelnemers verzekerd van een plaatsje op de Markt van Middelburg en ontvangen zij een consumptie, herinneringsschild en prachtige foto van eigenaar en voertuig.

Programma:

Openingstijden Oldtimerdag op de Markt in Middelburg van 09.00 tot  16.30
Het bezoeken van de oldtimerdag is geheel gratis!

11.00 uur, 12.30 uur en 14.00 uur
Concours de Élégance

Diverse rondritten van de Oldtimers over Walcheren
Bij terugkomst op de Markt worden de auto’s apart aan het publiek gepresenteerd begeleid met leuke achtergrondinformatie

16. 00 uur
Prijsuitreikingen

16.30 uur
Sluiting van de oldtimerdag

Gedurende de dag is er ook, geheel in stijl, een muzikale omlijsting.
Wilt u ook met uw oldtimer aanwezig zijn? Aanmelden kan via deze link

 

image001Aanwezigheid Tesla Model X
De oldtimerdag staat uiteraard geheel in het teken van mooie oldtimer auto’s, bussen en motoren. Echter tijdens het evenement willen we het publiek ook een glimp geven van het vervoer met de uitstraling van de toekomst, de 100% elektrisch aangedreven nieuwste Tesla model X.

Naast dat deze auto zeer duurzaam is, is het ook een pareltje om naar te kijken en vormt het een mooi contrast tussen alle prachtige oldtimers. Tevens zijn er diverse medewerkers van Tesla aanwezig om alle vragen rondom het merk en het model te beantwoorden.

 

Bekijk hier een foto-impressie van de Oldtimerdag van 2016