Back 2 School feest voor kinderen

Op zaterdag 26 augustus vindt dit jaar in samenwerking met de Vereniging Ondernemers Middelburg en de Stichting Evenementen Middelburg voor het eerst een B2S kidsfeest plaats in de binnenstad van Middelburg.

Om het einde van de schoolvakantie feestelijk af te sluiten zullen er op meerdere plekken in de binnenstad leuke activiteiten plaatsvinden, Hierbij kun je denken aan optredens en leuke interactieve activiteiten voor kinderen. 

Deze vinden plaats op de volgende locaties:
– Plein 1940
– Pleintje voor Hotel Roosevelt
– Plein parkeerplaats Dam

Tijdstippen optredens Bertus en Jaapie en de Kippets
Om 11.00 uur Nieuwe Burg tegenover de ANWB winkel
Om 13.00 uur lange delft hoek Koorkerkstraat
Om 14.30 uur op plein 1940
(onder voorbehoud) om 16.15 uur Markt in de buurt van De Drvkkery Middelburg.

Ieder optreden duurt ca 30 minuten met aansluitend een meet a greet van ongeveer 20 minuten
Zolang de voorraad strekt zal er aan de kinderen appels, popcorn of chips worden uitgedeeld.

Het optreden en de versnapering wordt aangeboden door de Vereniging Ondernemers Middelburg.

Optredens:

Bertus & Jaapie 4Bertus en Jaapie
Het leukste magische kinderduo van Nederland!
Bertus is de broer van Jaapie en Jaapie is de broer van Bertus! Deze twee jonge tovenaarsleerlingen hebben het toverexamen niet met succes weten te volbrengen maar zijn des te enthousiast om de wereld te ontdekken! Dit doen zij door vrolijke liedjes te zingen, rare streken uit te halen en malle toverkunsten te laten zien.

De show van Bertus & Jaapie zit vol met vrolijkheid, muziek, interactie en bovenal humor! Wanneer Bertus zijn befaamde grote toverquiz wil spelen, zal Jaapie het niet kunnen weerstaan om dit met zijn grappen en grollen op te vrolijken, dit weer tot ergernis van Bertus. Deze twee populaire toverbroertjes veroveren op dit moment de hartjes van alle kinderen en ze maken er samen met u graag een groot feest van! De rode draad door het avontuur dat ze beleven zijn de Kippets.

kippetsliveDe Kippets
Zijn 3 kippen genaamd Knappie, Kakel en Kibbeltje, ze zijn van hetzelfde formaat, alledrie blauw en gele pootjes. Knappie draagt een gele boek, Kakel een rode strik om de hals en Kibbeltje draagt twee groene knopen op haar verenkleed en heeft altijd een groen breiwerkje bij zich. De kippen gaan altijd tegen Bertus en Jaapie in waardoor het een hilarisch spektakel word.

MEET & GREET: Na elk optreden zullen Bertus & Jaapie en de Kippets tijd maken om met alle kinderen op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen.